Totaaloplossing voor ondernemers met een visspeciaalzaak

TFC-Software is uitermate geschikt voor uw branche.
Doordat wij nauw samenwerken met onze klanten, accountants en brancheverenigingen, speelt onze software snel in op trends en ontwikkelingen.

Het totale pakket bestaat uit losse modules die afzonderlijk opereren, maar ook in samenwerking staan met elkaar. Zo wordt er vanuit één PLU-bestand gewerkt dat in iedere module terugkeert. Het tempo van aanschaf bepaalt u zelf. Stap bijvoorbeeld in met de Prijskaartenmodule en breid deze later uit met een volgende, meerdere of alle modules.

Voor de branche waarin u werkzaam bent, is het ‘Bakoven scherm’ ontwikkeld. Elke bestelling welke op uw kassaweegschaal aangeslagen wordt voor de warme keuken, zal worden getoond op een Touch scherm. Degene(n) die aan het bakken is, maakt de bestelling klaar en zet de status om naar ‘Gereed.’

Angst voor grote investeringen is niet nodig, TFC-Software is namelijk te installeren op iedere Windows-computer. Ook is er de Cloud-versie waarmee u vanaf meerdere locaties in uw TFC-Software omgeving bijvoorbeeld dagafsluitingen doet of prijskaarten print.
Allemaal met als doel; de ondernemer zoveel mogelijk ontlasten op het gebied van ‘backoffice,’ waardoor er meer tijd overblijft voor de kern; het uitoefenen van uw ambacht.

Beschikbare modules

TFC-Software werkt modulair.

Onze filosofie is om uw onderneming vanuit één locatie aan te sturen: maak een nieuw artikel aan in, print uw prijskaart  en exporteer het nieuwe artikel naar uw Weegschalen, en zelfs uw webshop! 

Interesse?

Laat een bericht achter en dan nemen wij contact met u op

U heeft nu ook de mogelijkheid om te kiezen voor TFC-Cloud

Zij gingen u voor:

Onze trotse partners

Keurslager logo
Weda Logo
Vleeschmeester Logo
Digi Logo
Gelderblomwitte-rand Logo
Kibo logo
Avery-Berkel-logo
Graaggedaan
Kempen logo
Bizerba Logo