Software

Software

Voor de versspecialist

In ons leveringsprogramma zitten diverse softwaremodulen die kunnen worden toegepast in het midden en kleinbedrijf. Met name in de versbranche is er een ruim aanbod van doelmatige software die u kunt inzetten om uw onderneming optimaal te kunnen sturen en organiseren.

TFC- services B.V. ontwikkelt in nauwe samenwerking met diverse organisaties waardoor expertise kan worden gebundeld om tot optimale resultaten te komen. Regelmatig worden de softwaremodulen geëvalueerd en waarnodig aangepast. Frequent zijn er dan ook updates om onze software aan te passen aan de meest actuele wensen.

Onze software kan met de meest voorkomende kassasystemen worden gekoppeld waardoor de functionaliteit enorm wordt vergroot. Doordat onze software modulair is opgebouwd kunt u met een eenvoudige module zoals bijvoorbeeld ‘prijskaarten’ starten. Wanneer u in een later stadium nóg meer uit de software wilt halen en daardoor kiest voor efficiënter werken dan kan op elk gewenst moment worden uitgebreid met één, meerdere of zelfs alle modules.
Efficiënt werken betekent tijdsbesparing en drukverlaging  waardoor u de focus meer op de operationele zaken kunt leggen.

Alle modules zijn in onderliggende structuur aan elkaar gekoppeld zodat u niet in elke module dezelfde gegevens opnieuw hoeft in te voeren.

TFC-TouchDisplay

Beschikbare modules

MODULES

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens achter via het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.