Bedrijfsmonitor

Bedrijfsmonitor

Vaak vernemen we van ondernemers zelf of van financieel adviseurs dat de ondernemer te weinig overzicht heeft in de huidige stand van zaken van de onderneming. Dankzij de Bedrijfsmonitor van TFC-Software is dit verleden tijd. 
Elk jaar wordt een budget van de te verwachten omzet en kosten bepaald en ingevoerd. Vervolgens voert de ondernemer wekelijks de inkopen in en maandelijks de daadwerkelijke loonkosten. Wordt er gebruik gemaakt van de Weegschaalkoppeling van TFC-Software dan worden de omzetten en klantaantallen automatisch geïmporteerd waardoor nog minder handmatige handelingen benodigd zijn.

Functionaliteiten

Resultaat

Dankzij regelmatige invoer kan de ondernemer nog tijdens het lopende jaar sturen op de daadwerkelijke cijfers. Vaak wachten ondernemers pas tot het jaarrrapport binnen is maar dan is de betreffende jaargang al voorbij en kan er niet meer gestuurd worden op bijvoorbeeld te hoge loonkosten of inkoop.
De Bedrijfsmonitor van TFC-Software toont in de rapportages de indexberekeningen ten opzichte van de vorige jaargang en toont het verschil ten opzichte van het vooraf ingevoerde budget. Hierdoor kan er tijdig gestuurd worden op cijfers waardoor er grip ontstaat op de onderneming!

Benchmark voor VvK

Trots zijn we op het feit dat wij de Benchmark verzorgen voor de Vereniging van Keurslagers. De resultaten worden gecommuniceerd aan alle leden. 
Dit alles dankzij de input van alle deelnemende winkels die periodiek de Bedrijfsmonitor invullen en deze cijfers vrijwillig beschikbaar stellen op onze servers.

keurlogo

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens achter via het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

ONZE MODULES

Bekijk Ook Een Van Onze Andere Modules