Over Ons

Over Ons
TFC-TouchDisplay

ONS VERHAAL

TFC-Services B.V. al ruim 20 jaar een begrip in de versbranche

 TFC-Services is in het jaar 2000 opgericht door een bekend gezicht in de versbranche. Peter Tieman vernam vanuit de markt dat er vraag was naar een efficiënte manier om professionele prijskaarten en posters te maken vanuit een software pakket. Samen met Gerrit van der Veen, die vanaf het begin als ontwikkelaar betrokken is bij het bedrijf, is TFC-Software ontwikkeld en inmiddels zijn vele klanten voorzien van deze prijskaarten software en de daarop volgende modules.

Vanuit deze gebruikers kwam vervolgens de vraag of het ook mogelijk was om de weegschalen te koppelen aan TFC-Software en te factureren. Hier zijn Gerrit en Peter mee aan de slag gegaan en hebben de software uitgebreid met deze modules. Later kwam daar ook nog de Bedrijfsmonitor, Calculaties en Bestellingen (voorheen Party-Feestdagen) modules bij. Dit met als doel om de ondernemer zoveel mogelijk te ontlasten met zaken waar hij zo weinig mogelijk mee te maken wil hebben en zo efficiënt mogelijk te werken.

Overname en uitbreiding

Sinds begin 2019 heeft Gerrit van der Veen het stokje overgenomen van Peter Tieman en runt hij met zeer veel passie en betrokkenheid het bedrijf samen met zijn zoon Remco van der Veen, die ook al enige tijd werkzaam was in het bedrijf. Samen hebben ze voor nieuw elan gezorgd door onder andere een Cloudversie van TFC-Software in het leven te roepen en diverse samenwerkingen met webshops en een bedrijf dat zich specialiseert op het gebied van voedingsinformatie zoals allergenenen en ingrediënten.

Bent u op zoek naar een stabiele partner voor uw backoffice oplossingen dan bent u bij TFC-Services B.V. aan het juiste adres. Indien u meer informatie over ons en onze dienstverlening wenst, neem dan gerust contact op met uw vragen. Onze helpdesk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 op telefoonnummer 0594-646797

JW-Touch TFC

Enkele van onze partners

Keurslager logo
Weda Logo
Vleeschmeester Logo
Digi Logo
Gelderblomwitte-rand Logo
Kibo logo
Avery-Berkel-logo
Graaggedaan
Kempen logo
Bizerba Logo
Quality Guard - TFC
Oude Lenferink
IIN - TFC
Dibal-Logo
HygieneCode