Prijskaarten

Prijskaarten

Deze uitgebreide module voorziet de toonbank van een prachtige uitstraling doormiddel van zelfgemaakte toonbankkaarten welke zowel op creditcard formaat alsook gelamineerd geprint kunnen worden uit TFC-Software. In het programma kan per artikel de prijs en overige tekstuele toevoegingen worden aangepast om vervolgens vanuit hetzelfde scherm een toonbannkkaart te printen. Koppelt u ook nog de weegschalen aan TFC-Software dan zijn deze mutaties ook te exporteren naar de weegschalen en zelfs naar de webshop!

Ook kunnen er diverse soorten en maten biljetten worden gemaakt die zowel met- en zonder prijsaanduiding kunnen worden afgedrukt. 

Functionaliteiten

Prijskaart PVC
Prijskaart Westra1

Reseller van Evolis cardprinters en supplies

Als officieel reseller van het merk Evolis kunt u ook bij ons terecht voor enkelzijdige en dubbelzijdige cardprinters om prijskaarten op creditcardformaat te printen. Daarnaast leveren wij ook de overige benodigdheden zoals PVC cards, printlinten en schoonmaaksets.
Indien u uw Evolis cardprinter bij ons aanschaft dan bent u verzekerd van eerstelijns support zolang u klant bent van TFC-Services B.V. Dus ook na de garantieperiode.

Een proeflicentie aanvragen

Uiteraard is het mogelijk om een proefversie aan te vragen. Neem hiervoor contact met ons op.

ONZE MODULES

Bekijk Ook Een Van Onze Andere Modules