Prijskaarten

Prijskaarten

Deze uitgebreide module voorziet de toonbank van een prachtige uitstraling doormiddel van zelfgemaakte toonbankkaarten welke zowel op creditcard formaat alsook gelamineerd geprint kunnen worden uit TFC-Software. In het programma kan per artikel de prijs en overige tekstuele toevoegingen worden aangepast om vervolgens vanuit hetzelfde scherm een toonbannkkaart te printen. Koppelt u ook nog de weegschalen aan TFC-Software dan zijn deze mutaties ook te exporteren naar de weegschalen en zelfs naar de webshop!

Ook kunnen er diverse soorten en maten biljetten worden gemaakt die zowel met- en zonder prijsaanduiding kunnen worden afgedrukt. 

Functionaliteiten

Prijskaart PVC
Prijskaart Westra1

Reseller van Evolis cardprinters en supplies

Als officieel reseller van het merk Evolis kunt u ook bij ons terecht voor enkelzijdige en dubbelzijdige cardprinters om prijskaarten op creditcardformaat te printen. Daarnaast leveren wij ook de overige benodigdheden zoals PVC cards, printlinten en schoonmaaksets.
Indien u uw Evolis cardprinter bij ons aanschaft dan bent u verzekerd van eerstelijns support zolang u klant bent van TFC-Services B.V. Dus ook na de garantieperiode.

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens achter via het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

ONZE MODULES

Bekijk Ook Een Van Onze Andere Modules